Η Κάβα

Tο 1965 ο παππούς Θανάσης ξεκινάει να πουλάει πάγο μέχρι το 1970, που αποφασίζει να ασχοληθεί με το εμπόριο Αναψυκτικών & Ποτών. Ανοίγει κι ένα μαγαζί λιανικής και πλέον η ιστορία έχει πάρει το δρόμο της.


Το 1984 ο παππούς δίνει ένα μέρος της δουλείας του στο γαμπρό του Γιάννη ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι της χονδρικής. Περνάνε τα χρόνια και τα παιδιά μπαίνουν στην ιστορία μας για να βοηθήσουν τον μπαμπά , πρώτα ο Περικλής σαν μεγαλύτερος και στη συνέχεια ο Θανάσης. Η μαμά Συνοδή πάντα αρωγός στον σύζυγο και στα παιδιά της.


Τα χρόνια περάσανε και ήρθε η στιγμή που ο μπαμπάς Γιάννης βγαίνει στην σύνταξη αφήνοντας την επιχείρηση στα παιδιά του.


Το 2015 στις 24/6 ανοίγουν με την σειρά τους το δικό τους κατάστημα λιανικής στο κέντρο του Αλμυρού πάντα με την αμέριστη βοήθεια των γωνιών


Τι όνομα όμως θα δίνανε στο μαγαζί? Μετά από πολύ σκέψη τα παιδιά το βρήκαν. Τιμώντας τους γονείς τους συνδύασαν τα ονόματα τους (ΙΩαννης-συΝΟΔΗ) και κάπως έτσι γεννήθηκε η Ιωνόδη!!!


Αυτή είναι η ιστορία μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε... Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας προτιμούν αλλά και να τιμήσουμε και να κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους που μας έδωσαν τις πραγματικές αξίες της ζωής τον παππού Θανάση, την μαμά Συνοδή και τον μπαμπά ΙωάννηΜε εκτίμηση Περικλής και Θανάσης.